Vége – Peller Anna és Lukács Miki együtt, kamera előtt jelentették be a megdöbbentő hírt

Peller Mariann tavaly év végén számolt be arról, hogy elválik a férjétől, most pedig egy újabb lesújtó hír érkezett, azonban ezúttal a testvérétől, Peller Annától.

A színésznő és férje, Lukács Miki a hivatalos közösségi oldalukon tudatta a szomorú hírt, miszerint véget ért a kapcsolatuk és elválnak.

Nem annyira vidám sztori, de mi megpróbálunk azok maradni…– olvasható a videójuk mellett, amelyben részletezték az okokat is.“Szeretnénk kijelenteni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz meg fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket. Az elmúlt két évben próbáltunk ezen a dolgon túl lendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk. Oda jutottunk, hogy soha nem akarjuk egymást elveszíteni, ezért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit most tehetünk” – fejtették ki a közös felvételen, majd így folytatták:

A gyereket is együtt fogjuk nevelni, járunk együtt nyaralni majd, egymás szülinapját szervezzük, jóban vagyunk, szeretjük egymást, de már nem úgy… Reméljük a legjobbakat. Elválunk, de minden rendben van, ennyit üzenünk– zárták rövidre az indoklást. – írja a Blikk.