VÉGE! Tragikus hírt közölt Michael Schumacher olasz kezelőorvosa és a felesége

Az olasz idegsebész tragikusnak festette le a Forma-1 világbajnokának állapotát.

Nicola Acciari, a bolognai kórház vezető sebésze elmondta, hogy Schumacher már egyáltalán nem emlékeztet arra az emberre, akit rajongói ismertek és szerettek.

A betegség teljesen lerombolta a szervezetét fizikálisan is – mondta az orvos, aki szerint az egykori legenda izmai is leépültek. – Már nem az az ember, akire mindenki emlékszik, az agyát ért sérülés miatt teljesen megváltozott.-írja a blikk.hu

Egy olasz idegsebész szavait kapta fel a Formula-1-gyel foglalkozó nemzetközi média. A bolognai Nicola Acciari arról beszélt, hogy Michael Schumacher fizikumát számottevően megváltoztatta a síbaleset óta eltelt hat év.

„Egy teljesen eltérő személyt kell elképzelnünk, mint akit a pályákon láttunk, jelentősen megváltozott szervi, izomzati és csontvázi felépítéssel. Ez mind az elszenvedett agyi trauma eredménye” – olvasható Acciari figyelmeztetése többek között a Mirror és Diario Uno oldalán. Fontosnak tartjuk kiemelni: egyik forrás sem állítja, hogy az olasz orvos részt vett volna Schumacher kezelésében.-írja a formula.hu

Hirdetés

A Forma-1 legenda felesége, Corinna, nagy a nagyon közeli barátoknak és családtagoknak ad információt férje egészségi állapotáról. 

A hétszeres világbajnokról, most a Corriere della Sera nevű olasz lap adott híreket, majd egy francia magazin is megszólaltatta Schumacher egyik rokonát, aki bizalmas információkat adott ki.

Amikor beültetik a tolószékbe, a tóra, hegyekre néző gyönyörű panorámával szemben, Michael néha sír

– mondta akkor a rokon.

Legutóbb pedig közeli barátja, Jean Todt, az FIA volt főnöke beszélt – írta meg a Borsonline.

Láthatom őt. De természetesen az hiányzik, amit együtt csináltunk. De igen, ez igaz, nézem a versenyeket Michaellel.