Zoltán Erika a nagy törésről: elhagyott minket…

Zoltán Erika őszintén beszélt élete nagy töréséről: „Volt apám, de mégsem, mert gyerekkoromban elhagyott minket…”

Zoltán Erika a szülei elvesztéséről vallott / Fotó: Ringier Archív

Minden gyermek álma az, hogy legyen egy édesapja, akire felnézhet, akire bármikor számíthat. Zoltán Erika, akinek ebből nem jutott ki, most őszintén beszélt arról, mindez hogyan érintette.

Zoltán Erika 62 évesen is kirobbanó formában van, amihez köze lehet a boldog családi életének is, hiszen 33 éve élnek kiegyensúlyozott házasságban a férjével, Kátai Robival, akivel egy közös gyermekük is született. Az énekesnő – bevallása szerint – olyan harmóniában és szeretetben él, mint még soha, ám a múltjában akad olyan dolog, ami nagy törést okozott.

Volt apám, de mégsem, mert gyerekkoromban elhagyott minket, és csak a halála előtt néhány évvel találtunk újra egymásra. Persze, édesanyámtól és a nagymamámtól rengeteg szeretetet, törődést, figyelmet kaptam, de azért az mégiscsak jó, ha van egy gyereknek apja is. Ezt pontosan látom a lányomnál– mondta az előadó, aki egy ideje már az édesanyját sem tudja átölelni, de az emlékét a mai napig a szívében őrzi.

„Sajnos, 2009-ben elment, de amíg élek, hálás leszek neki, mert tiszta szívből mondhatom, tisztességes embert nevelt belőlem. Néha térden csúszott azért, hogy nekem mindent megadjon. Ő is aggódós anyuka volt, így naponta legalább egyszer beszéltünk telefonon. Aztán fordult a kocka, ahogy idősödött, beteg lett, már én aggódtam érte, én lettem az ő védőbástyája” – fejtette ki a Bestnek Zoltán Erika, aki a 33 éve tartó házasságáról azt mondta, receptet nem tudna adni arra vonatkozóan, hogy mi a hosszú boldogság titka, de annyi biztos, hogy már a kezdetektől fogva egy húron pendültek Robival.